ONS TEAM STAAT VOOR JOU KLAAR

Het TEAM van business en executive coaches van BUSINESS STIMULANS staat klaar om jou direct te helpen bij het laten groeien, verbeteren en/of innoveren van jouw bedrijf.

BUSINESS STIMULANS heeft haar organisatiestructuur opgedeeld in regionale/lokale units. In iedere unit zitten 21 zeer ervaren business en executive coaches die jou(w bedrijf) op heel veel zakelijke gebieden kunnen helpen. De keuze voor deze structuur is onder meer ingegeven door effectiviteit en het zo dicht mogelijk bij de klant actief zijn (toekomstmodel).

Als klant beschik je over 1 vast aanspreekpunt en word je bediend vanuit 1 vaste unit.
Daar waar nodig wordt geput uit het direct beschikbaar zijnde professionele netwerk van BUSINESS STIMULANS.

UNITS VAN BUSINESS STIMULANS

2016-2017: UNIT EINDHOVEN – beoogd 21 Unit Partners; thans 3 Unit Partners, groeiend
2018: UNIT ‘S-HERTOGENBOSCH – beoogd 21 Unit Partners

Alle Unit Partners beschikken over een zeer grote ervaring en worden voortdurend intern (verder) opgeleid.

DIRECT BESCHIKBAAR ZIJNDE PROFESSIONEEL NETWERK

BUSINESS STIMULANS beschikt over een professioneel netwerk van zeer ervaren experts voor zo goed als alle zakelijke gebieden:

  • Nederland: 200+ experts
  • België: 70+ experts
  • Wereldwijd: 6.000+ experts

BUSINESS STIMULANS maakt gebruik van deze experts indien en voorzover de zakelijke kennis niet voorhanden is in de eigen Units.

Directie

John van der Veer
John van der VeerFounder
Business coach – supporter – developer

Tijdens een 6-jarig verblijf in de Koninklijke Landmacht werd een studie Commerciële economie aan de Hoge School in Utrecht gevolgd. De theoretische kennis werd in eerste instantie als Trader in specerijen in de praktijk gebracht. Daarna werd als Export Manager de overstap naar een MKB-bedrijf in FMCG gemaakt.
Na een Management Buy-out volgde het ondernemerschap met uiteindelijk de functie van CEO van de holding met 5 werkmaatschappijen waarvan een in Duitsland en een in het Verenigd Koninkrijk.

Sinds verkoop van zijn belangen in 2002 is hij actief als Business Coach en Mentor voor ondernemers en directieteams in het MKB.

mr Marcel Schlimbach
mr Marcel SchlimbachFounder
Business coach – supporter – developer

Marcel is meester in de rechten en heeft ruim 25 jaar ervaring als (fiscaal) jurist/advocaat in de accountancy/advocatuur en als business coach.
In 2010 sloot hij zich aan bij het Britse Institute for Independent Business (IIB); hij volgde daar een Residential Business School opleiding en omringde zich met een zakelijk wereldnetwerk van ruim 6.000 business adviseurs waarvan meer dan 200 actief in Nederland.
Tegelijkertijd werd hij bij het MIND FACTOR Institute van dr. Karl Morris in Manchester opgeleid tot master MIND FACTOR coach die zich puur op prestatiecoaching richt.
Sinds 2010 richt Marcel zich als business coach op het verbeteren van de MKB-ondernemer en zijn bedrijf.
Bijzondere expertise bezit hij op het gebied van continuïteit van bedrijven. Met name het belangrijke borgen van de voortgang van een bedrijf ingeval van het (onverwachte) overlijden van de ondernemer zelf heeft zijn aandacht.

Unit Partners (Eindhoven)

Rob Gruijters
Rob GruijtersUnit Partner (Eindhoven)
Business coach – supporter – developer

Rob is in 1992 afgestudeerd als fiscaal econoom aan de Tilburg University.
Zijn eerste werkgevers behoorden allemaal tot de top 5 van Nederland en heeft daar als fiscaal adviseur zich het vak tot in de finesses eigen gemaakt. Tot zijn klantenkring behoorden (inter)nationale multinationals en het hogere segment van het midden- en kleinbedrijf.
In 1998 heeft Rob de stoute schoenen aangetrokken en binnen korte tijd een florerende praktijk opgestart; zowel opererend op accountants als fiscaal gebied. Om zijn relaties nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft hij ook nog een opleiding voor accountants-administratieconsulent gevolgd.

Inmiddels is zijn praktijk verder uitgebouwd en geven Rob en zijn collega’s rust aan hun klanten op financieel en fiscaal gebied. Om zijn know-how te waarborgen, is op fiscaal gebied aansluiting gezocht met Nederland’s grootste overkoepelend orgaan voor belastingadviseurs, het RB.

De passie van Rob ligt op het gebied van pro-actief adviseren van zijn klanten, waardoor zij zeker geen fiscaal voordeel laten liggen en altijd optimaal gebruik maken van de laatste mogelijkheden op het terrein van administratieve automatisering.
Hij gelooft stellig in de juiste combinatie van zekerheid (accountant) en creativiteit (fiscaal)!