[fusion_builder_container background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_aspect_ratio=”16:9″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text]

Wij helpen ondernemers en directieteams van bedrijven met meer dan 10 medewerkers

Zodra een onderneming groeit is er naast de operationele en technische kennis en vaardigheden om klanten op een juiste manier te bedienen ook kennis nodig over de manier waarop je de groei in goede banen leidt. Bij een omvang van meer dan 10 medewerkers gaan er zaken spelen als taken en verantwoordelijkheden en organisatiestructuur.

Hoe zorg je ervoor dat het succes dat je tot nu toe hebt gehad er ook is wanneer je bedrijf groeit en uitbreidt?

Wat is de meest optimale organisatiestructuur?

Op welke manier worden verantwoordelijkheden gedelegeerd?

In de praktijk zien wij dat het juist deze aspecten van het ondernemerschap zijn die onderbelicht blijven. Hierdoor wordt de ontwikkeling van een bedrijf geschaad en beperkt het de ondernemer in de mogelijkheden om zijn persoonlijke en zakelijke doelen te realiseren.

Hoe wij dat doen?

 • Door hun bedrijven te systematiseren;
 • Door de winstgevendheid te verbeteren;
 • Door hun werk betekenisvol(ler) te maken;
 • Door onmiddellijk (verbeterd) resultaat te genereren, en
 • Door verandering op de lange termijn te realiseren.

 

Daarom juist de MKB-bedrijven

Het MKB is de kurk waarop de Nederlandse economie drijft. Daar zit de banengroei en mogelijkheden voor expansie. Het is in het algemeen belang dat deze bedrijven een gezonde ontwikkeling doormaken en hun maximale potentie bereiken.

De meerderheid van de MKB-bedrijven blijven hangen in Fase 3 (Synergiefase) van de 7 (groei)Fases die wij in de BUSINESS STIMULANS WERKWIJZE (methodiek) onderscheiden. Hierdoor blijft een onvoorstelbare hoeveelheid aan potentieel zakelijk succes onbenut of gaat dat voor een deel zelfs verloren.

We kennen het klappen van de zweep

De Business Coaches hebben allemaal een ondernemersachtergrond en hebben in de loop van hun carrière ook met de spreekwoordelijke poten in de klei gestaan. Daarin hebben ze fouten gemaakt en successen behaald. Uiteindelijk zijn het gelukkig meer successen dan fouten geweest. Maar de fouten waren waardevolle lessen. Het is juist deze (levens)ervaring die zij meenemen naar de bedrijven waarbij ze betrokken zijn en zo de ondernemer kunnen behoeden voor fouten die zij soms zelf op pijnlijke wijze hebben ervaren. Voor de ondernemer scheelt dat niet alleen nare ervaringen maar het bespaart hem ook veel tijd en geld om het maximale uit zijn onderneming te halen.

Wat willen we bereiken?

Wij willen binnen 5 jaar 500 MKB-bedrijven helpen te groeien naar het niveau een Wereldklasse bedrijf.

In onze definitie is een Wereldklasse bedrijf een bedrijf dat:

 1. De beste leverancier voor zijn klanten wil zijn;
 2. De beste werkgever voor zijn werknemers wil zijn;
 3. De beste investeringsmogelijkheid voor zijn kapitaalverstrekkers wil zijn.

 

Spreek dit je aan? Wil jij een van die 500 ondernemers zijn die de kans grijpen om zijn bedrijf naar Wereldklasse niveau te brengen? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 085 – 301 2352 of mail naar info@businessstimulans.nl

 

In de praktijk

Wij hebben hiervoor het beproefde Business Stimulans OntwikkelingsProgramma (BSOP) voorhanden aan de hand waarvan jouw bedrijf in overzichtelijke stappen in fases zal gaan groeien. Eenvoudig en zeer praktisch. Je gaat

 • business en groei beter begrijpen
 • echt toepassen
 • verbeteren van 7 vaardigheden en 7 strategieën
 • creëren van 7 systemen die daadwerkelijk in jouw bedrijf worden geïmplementeerd en jouw bedrijf laten werken en versnelde groei in jouw bedrijf zullen toelaten.

 

Vragen

Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Telefoon: 085 – 301 2352 of email info@businessstimulans.nl

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text][/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]