[fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/fusion_imageframe][fusion_text]Je bedrijf groeit -met jou als leider die werkt AAN zijn onderneming- via de volgende 7 essentiële strategieën voor de onderneming stap voor stap naar sterke verbetering en uiteindelijk naar een Wereldklasse bedrijf toe:

 1. De ondernemersstrategie; wat is mijn ondernemersdoelstelling?
 2. De ondernemingsstrategie; wat is de ondernemingsdoelstelling die bij mijn ondernemersdoelstelling past?
 3. De organisatorische strategie; welke organisatie hoort er binnen mijn bedrijf te zijn om genoemde doelstelling op tijd te bereiken?
 4. De managementstrategie; hoe ziet het bijbehorende (bedrijfs)managementsysteem in mijn bedrijf er dan uit?
 5. De personeelsstrategie; wat voor soort personeel heeft mijn bedrijf dan daarbij nodig?
 6. De marketingstrategie (klantwerving); hoe ziet de klantwerving eruit?; wat verwacht een klant van mijn bedrijf?; hoe trekt mijn bedrijf klanten aan?; hoe maakt mijn bedrijf vervolgens van prospects betalende klanten (klantwinning)?
 7. De systeemstrategie; hoe ontwikkelt mijn bedrijf de nodige zelfwerkende systemen (die dus IN het bedrijf werken!) en zorgen voor een voorspelbare uitkomst voor de klanten?

Business coaching

De kwaliteit van de strategieën van jouw bedrijf bepaalt voor een belangrijk deel de groei en succesvolle ontwikkeling van jouw bedrijf. Zonder de juiste strategieën zal je bedrijf niet echt verbeteren en niet groeien en ontwikkelen naar een wereldklasse bedrijf. Hierdoor blijft een onvoorstelbare hoeveelheid aan potentieel zakelijk succes onbenut of gaat dat voor een deel zelfs verloren. In het slechtste geval komt zelfs de continuïteit van je bedrijf in het geding. Denk aan de vele (bekende) bedrijven die de laatste jaren hun poorten en toegangsdeuren moesten sluiten. In veel gevallen was deze sluiting -naar onze bescheiden mening- te wijten aan een verkeerde, verouderde of zelfs ontbrekende strategie.
Bij een onjuiste strategie gaat er veel energie en geld verloren. Er wordt vast en zeker hard gewerkt en iedereen heeft het goed voor met je bedrijf. Alleen staat er -figuurlijk gesproken- geen of een verouderde ladder tegen de muur of staat de ladder (als die er wel is) tegen de verkeerde muur en wordt er geen optimaal resultaat bereikt, terwijl de potentie op zich wel in het bedrijf aanwezig is. Dat is natuurlijk doodzonde.

Door dus voortdurend -onder begeleiding van een professionele business coach- aan de juiste strategieën voor jouw specifieke bedrijf te gaan werken (= maatwerk!) open je voor jouw bedrijf de ruimte voor een ongekende groei en ontwikkeling waarbij in feite alles mogelijk is.

BUSINESS STIMULANS begeleidt jouw bedrijf binnen het BUSINESS STIMULANS ONTWIKKELINGSPROGRAMMA (BSOP) naar een wereldklasse bedrijf dat:

 • het beste product/de beste dienst biedt aan haar klanten
 • de beste werkgever is voor haar medewerkers
 • de beste investering is voor een potentiële investeerder/koper

Binnen het beproefde programma werkt een business coach binnen jouw bedrijf met jou en je medewerkers stap voor stap (in een voor jouw bedrijf passend tempo en budget) aan voornoemde strategieën.

Wil je meer hierover weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar:

 • de wijze waarop jouw bedrijf kan groeien en zich verder kan verbeteren via het BUSINESS STIMULANS ONTWIKKELINGSPROGRAMMA
 • de werking van de professionele business coaching
 • hoe onze business coaches aankijken tegen -de (tijdige) haalbaarheid- van jouw ondernemersdoel en het daarop gebaseerde ondernemingsdoel?

Neem dan even contact met ons op en onze BUSINESS STIMULANS WERKWIJZE en wij lichten de 7 strategieën voor de onderneming en onze business coaching graag nader aan jou toe.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]