[fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/fusion_imageframe][fusion_text]Voor de groei van je bedrijf is het essentieel dat je gaat werken AAN jezelf en jouw vaardigheden als ondernemer-leider. Door te werken AAN jezelf wordt het plafond van jouw bedrijf niet langer meer beperkt door het plafond van jouzelf. Dat houdt in dat er niets in de weg staat om jouw bedrijf – gefaseerd – naar wereldklasse bedrijf te laten groeien.

Volgens de BUSINESS STIMULANS WERKWIJZE creëer je als ondernemer jouw wereldklasse bedrijf door zelf 7 essentiële vaardigheden voor de ondernemer-leider te beheersen:

 1. Leiderschap; een leider zet zijn VISIE om in realiteit, heeft een actueel BUSINESS PLAN voorhanden en weet dat METEN IS WETEN essentieel is
 2. Positionering; een leider stelt TARGET-MARKTEN vast en POSITIONEERT zijn BEDRIJF
 3. Financieel; een leider neemt FINANCIËLE BESLISSINGEN en BEHEERST CASH FLOW
 4. Management; een leider ontwikkelt de CULTUUR en creëert HANDBOEKEN
 5. Klantvreugde (Bedrijfsvoering); een leider weet dat DE KLANT het belangrijkste is binnen zijn bedrijf
 6. Klantwerving (Marketing); een leider focust op het bereiken en beïnvloeden van de TARGETMARKTEN
 7. Klantwinning (Verkoop); een leider geeft bestaande en NIEUWE KLANTEN de kans om te kopen

Executive coaching

Jouw kwaliteit als ondernemer-leider bepaalt voor een belangrijk deel de groei en succesvolle ontwikkeling van jouw bedrijf. Als jij zelf niet voldoende meegroeit met jouw bedrijf, dan vorm jij zelf als het ware het (ongewenste) plafond van de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf. Door dus aan je eigen vaardigheden te gaan werken open je de ruimte voor een ongekende groei en ontwikkeling waarbij in feite alles mogelijk is.

BUSINESS STIMULANS begeleidt jou persoonlijk binnen het BUSINESS STIMULANS ONTWIKKELINGSPROGRAMMA (BSOP) naar een wereldklasse bedrijf dat:

 • het beste product/de beste dienst biedt aan haar klanten
 • de beste werkgever is voor haar medewerkers
 • de beste investering is voor een potentiële investeerder/koper

Binnen het beproefde programma werk jij onder begeleiding van jouw executive coach stap voor stap -in een voor jou passend tempo en budget- op maat aan voornoemde vaardigheden.

Wil je meer hierover weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar:

 • de wijze waarop jij zelf kunt groeien en je verder kunt ontwikkelen via het BUSINESS STIMULANS ONTWIKKELINGSPROGRAMMA
 • de werking van onze professionele executive coaching op jou persoonlijk
 • hoe onze executive coaches aankijken tegen -de (tijdige) haalbaarheid- van jouw ondernemersdoel en het daarop gebaseerde ondernemingsdoel?

Neem dan even contact met ons op en onze BUSINESS STIMULANS WERKWIJZE en wij lichten de 7 vaardigheden voor de ondernemer-leider en onze executive coaching met plezier nader aan jou toe.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]